Друштво

Ватрогасци – спасиоци данас
yгасили два пожара

Припадници Територијалне ватрогасно – спасилачке јединице данас су имали двије интервенције и то око 7.40 часова у Жеравцу гдје је горјела унутрашњост објекта у власништву С.О, а потом вечерас у градској зони.

-У тренутку пожара у Жеравцу нико се није налазио у објекту, а причињена је материјална штета. Приликом претраживања објекта пронађена је плинска боца коју је захватила ватра, али захваљујући брзој реакцији ватрогасаца – спасилаца боца је уклоњена из зоне пожара и спријечена је експлозија – казали су из ове јединице.
Другу интервенцију ватрогасци – спасиоци имали су вечерас око 17.30 часова када је избио пожар на кровну објекта У улици Иве Андрића власништво А.П.

-Захваљујући благовременој дојави, те брзој реакцији, пожар је брзо угашен. Ни у овом пожару није било повријеђених, али је причињена је мања материјална штета – навели су из јединице.

Related posts

ПРИРЕДБОМ НА ЕНГЛЕСКОМ ОБРАДОВАЛИ РОДИТЕЉЕ

admin

ПРИПРЕМЕ ЗА ШКОЛУ ПОЧЕЛЕ ЗА 114 МАЛИШАНА

admin

„Полицајци нас чувају док у миру спавамо“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: