Хроника

Дервенћанин осумњичен да се оглушио о забрану коришћења бесправног објекта

Полицијска управа Добој јуче је Окружном јавном тужилаштву у Добој поднијела је Извјештај о извршеном кривичном дјелу против П.Ђ. из Дервенте, због основа сумње да је извршило кривично дјело „скидање или повреда службеног печата или знака“.

– За пријављено лице постоји основ сумње да је као одговорно лице у једном привредном друштву из Дервенте, скинуло ознаке забране коришћења бесправно изграђеног објекта (три постројења за сепарацију шљунка и једно постројење за дробљење шљунка) коју је приликом контроле средином априла 2019. године поставило овлашћено службено лице – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Додаје се да је „П.Ђ. без прибављеног одобрења за грађење и употребне дозволе, као одговорно лице наложило, организовало рад и наставило са коришћењем предметних постројења у пословању на експлоатацији и сепарацији шљунка из земљишта на подручју града Добоја, те је истом крајем мјесеца јула 2020. године поново изречена и постављена ознака забране кориштења објекта“.

Related posts

Ватрогасци из шуме у пламену извукли старију особу

admin

Почела кампања „Стоп просјачењу“

admin

ОРУЖЈЕ И ДРОГА ПРОНАЂЕНИ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još