Спорт

Дервенћани успјешни на хуманитарном кросу

Дервентски атлетичари на Јесењем хуманитарном кросу, који је Атлетски клуб „Сан“ организовао протеклог викенда у Прњавору, били су веома успјешни понијевши кући шест медаља.

Златно одличје са овог такмичења понио је Тадија Малетић у трци цицибана на 50 метара, а сребрно Огњен Јевтић у трци цицибана на 300 метара и Ања Јевтић у трци девојчица на 1.500 метара.

Бронзу у трци дјевојчица на 1.500 метара освојила је Дуња Душанић, док су успјех употпуниле Биљана Ковачевић и Љиљана Мрђа Кулуџија освајањем сребрне и бронзане медаље у трци ветеранки на 3.000 метара.

Крос који већ традиционално организује Атлетски клуб „Сан“ имао је хуманитарни караткер, те су сва прикупљена средства на име котизације намијењена Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју „Невен“ из Прњавора.

– Највећим бројем медаља окитили су се такмичари из клуба домаћина и Дервенћани освојивши 12 медаља, а по броју освојених одличја слиједе такмичари из Атлетског клуба „Прњавор“ са десет медаља, а по осам медља освојили су атлетичари из Козарске Дубице и Теслића – навели су из клуба.

Related posts

Рибарске вјештине одмјерили чланови три секције

admin

КАРАТИСТИ ПОЛАГАЊЕМ ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ

admin

РУКОМЕТАШИ СПРЕМНИ ЗА ПОЧЕТАК ПРВЕНСТВА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još