Eкономија

И даље могуће пријаве за производњу корнишона и паприке

Пољопривредна задруга „Агропосавина фарм“, која и ове године организује кооперативну производњу краставца корнишона и паприке меринос, обавјештава пољопривреднике да и даље имају могућност учешћа у пројекту.

Наглашавају да је за заинтересоване пољопривредне произвођаче обезбијеђен комплетан пакет репроматеријала и опреме за производњу, стручна и друга подршка у производњи и сигуран откуп. Из ове задруге истичу да нови пољопривредни произвођачи из Дервенте, који су заинтересовани за производњу краставца и паприке, а чији приход не прелази 500 марака по члану домаћинства, имају могућност суфинансирања репроматеријала за почетни стартап пакет путем ИФАД пројекта „РЦДП – програм развоја руралне конкурентности“ који је усмјерен на смањење сиромаштва на селу.

Све информације заинтересовани пољопривредни произвођачи могу добити у задрузи сваким радним даном од осам до 14 часова или на број телефон 053/312-090.

Related posts

ПОТПИСАН УГОВОР О КОНЦЕСИЈИ ЗА ОДМОРИШТЕ „БРКИЋА ВОДА“

admin

ДОСТУПНА ПОМОЋ ЗА НАБАВКУ ПЛАСТЕНИКА

admin

„Фрукта трејд“ купио имовину „Униса“ за 27 милиона КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još