Спорт

Каратисти полагањем за
виша звања завршили сезону

Карате клуб „Дервента“ протекле седмице организовао је полагање за ученичка и мајсторска звања, а каратисти након што су показали резултате тренинга и стекли већа звања, одлазе на заслужену љетњу паузу.

Полагање се састојало од програма мајсторских и ученичких техника, те ката и техника које се раде у пару, а свих 69 чланова који су изашли на полагање овладали су техникама и потребним знањем.

– Већа звања стекли су Жарко Његомировић и Иван Душан Стојчић и то бијели појас 6. дан, док су Анастасија Чанчаревић, Немања Ђукић и Лазар Нединић стекли жути појас 5. дан. Испит за наранџасти појас 4. дан положили су Дајана Видић, Ђорђе Петковић, Стефан Љешић, Никола Маркуљевић, Срећко Тешић, Славен Ђеорђић, Данило Сурла, Владимир Васић, Наталија Тешић, Јована Николић, Михајло Ковачевић и Тамара Новић, док ће звање зелени појас 3. дан надаље носити Анђела Ђукић, Урош Спасенић, Јана Васић и Тијана Шарић. Спремност за плави појас 2. дан показали су Марко Бабић, Маја Бабић и Маријо Вајић, док су испит за смеђи појас 1. дан и дио технике за полагање црног појаса положили Немања Видић, Ђорђе Видић, Владимир Михајловић и Славен Топаловић. Највише звање на дан полагања стекла је Сања Чолић – Пећић положивши испит за црни појас 1. дан – казали су из овог клуба.

За спремност на испиту похваљени су Владимир Михајловић, Славен Топаловић, Лазар Нединић, Анастасија Чанчаревић, Дајана Видић, Ђорђе Петковић, Стефан Љешић, Никола Маркуљевић, Тамара Новић, Наталија Тешић, Маја Бабић, Урош Спасенић, Јана Васић, Тијана Шарић и Славен Ђеорђић.

Истог дана, чланови Карате клуба „Дервента“ имали су прилику присуствовати и полагању аикидо техника чланова Аикидо самоодбрана „Лавови“ клуба , а добра сарадња и подршка коју пружају једни другима уоквирена је заједничком фотографијом.

Related posts

Каратисти побрали прегршт медаља

admin

Улична трка кроз
Дервенту у сриједу

Derventski List

Укоричени живот и подвизи
дервентског рукомета

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još