РС-РЕГИЈА

КОНКУРС ЗА УПИС 35 КАДЕТА ЗА САЈ

Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало је конкурс за упис 35 кадета седме класе полицијске обуке за припаднике Специјалне антитерористичке јединице, који је отворен од данас до 27. фебруара.

– Право учешћа на конкурсу имају кандидати који испуњавају опште и посебне услове који су прописани конкурсом, а који је објављен у средствима јавног информисања – саопштено је из МУП-а.

Кандидати су уз пријаву дужни приложити овјерене фотокопије свједочанства о завршеним разредима средње школе и дипломе о завршеној средњој школи, извода из матичне књиге рођених, увјерење о држављанству, увјерење да се против кандидата не води кривични поступак пред надлежним судом, те овјерену фотокопију личне карте.

Потребно је приложити и овјерену фотокопију возачке дозволе и овјерену изјаву да кандидат није отпуштан из институција државне управе или из војне службе у БиХ по основу изречене дисциплинске мјере у посљедњих пет година или да лицу у току трајања дисциплинског поступка, а прије изрицања коначне одлуке о дисциплинској одговорности, није на лични захтјев престао радни однос у посљедњих пет година.

– Кандидати треба да приложе и рјешење о престанку радног односа у институцији државне управе или у војној служби у БиХ, за кандидате који су имали заснован радни однос – додаје се у саопштењу.

О поступку селекције кандидати се могу информисати путем интернет странице Управе за полицијску обуку или на контакт телефон број (051) 333-606.

Како се пријавити

Пријава на конкурс се подноси на посебно прописаном обрасцу који се може преузети на интернет страници Управе за полицијску обуку (www.education.muprs.org) и у Јединици за полицијску обуку – Полицијској академији. Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу МУП Републике Српске, Управа за полицијску обуку, Бањалука, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А, с назнаком „За конкурс за упис кадета седме класе полицијске обуке у Јединицу за полицијску обуку – Полицијску академију Бањалука за припаднике Специјалне антитерористичке јединице“. О поступку селекције кандидати се могу информисати путем интернет странице Управе за полицијску обуку или на контакт телефон број (051) 333-606.

Related posts

Забрањен увоз више од 20 тона мандарина из Турске

admin

ЗАХТЈЕВ ЗА ПОРЕСКУ КАРТИЦУ ДОСТАВИТИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

admin

Старе здравствене књижице важе до краја 2022. године

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još