Хроника

Насрнули на суграђанина
у његовој кући и опљачкали га

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су у Дервенћане иницијала А.Л. и Д.Ш. због основа сумње да су маскирани напали суграђанина Н.С. у његовој кући одакле су отуђили већи износ новца.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да се наведена лица сумњиче за разбојништво.

– Полицијској станици Дервента 24. фебруара око 16.10 часова пријављено је су два маскирана лица ушла у породичну кућу Н.С. из Дервенте и физички насрнула на њега, послије чега су отуђила већи износ новца удаљивши се у непознатом правцу – навели су из Полицијске управе.

На основу наредбе надлежног суда извршени су претреси два стамбена објекта и три путничка аутомобила која користе наведена лица приликом чега су пронађени предмети који се могу довести у вези са извршењем наведеног кривичног дјела.

Рад по наведеном настављају полицијски службеници Полицијске станице Дервента заједно са  Сектором криминалистичке полиције Полицијске управе Добој.

Related posts

ПЉАЧКАШИ ОДНИЈЕЛИ НОВАЦ И НАКИТ

admin

Угашен пожар на приватном објекту

admin

Под лупом вожња под
утицајем алкохола и дрога

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još