Uncategorized @bs

Nema krize za doček Nove godine

Inflacija, sudeći prema broju već rezervisanih ulaznica za doček Nove godine u kafićima i restoranima, neće spriječiti Dervenćane da uz muziku, trpezu i dobro raspoloženje zakorače u novo ljeto.
Cijena „stolice“ za „najluđu noć“, doduše, nisu se mijenjale u odnosu na prošlu godinu, a kreće se od 20 do 100 KM u zavisnosti od mjesta i ponude.
Građani se, kako ističu ugostitelji, već uveliko raspituju i rezervišu mjesta, a kao i ranijih godina presudne su cijene, ali i ponuda hrane i pića i zabavljača.
U svadbenom salonu „Premium“ je već gotovo polovina mjesta popunjena, a ulaznica košta 100 KM po osobi.
– Goste će zabavljati Slavko Nedeljković Bađi, a u cijenu ulaznice uračunata je večera, te neograničena konzumacija pića. Poredeći sa prošlom godinom cijenim da je odziv trostruko veći, s obzirom da je već prijavljeno oko 300 ljudi – kazali su i „Premiumu“ dodavši da će praznične dane tokom decembra i januara obilježiti i nastupi poznatih lica sa muzičke scene.
– Nastup Baje Malog Knindže zakazan je za 29. decembar, i ovo gostovanje organizujemo već petu godinu. Ulaznica košta u raspnu od 15 i 30 KM. Darko Lazić i Nadica Ademov nastupiće 4. januara, a rezervacija iznosi 20 i 30 KM – objasnili su u ovom svadbenom salonu.
Cijena ulaznice za proslavu „najluđe noći“ u salonu „Marko Polo“ iznosi 100 KM.
– Gostima ćemo poslužiti švedski sto sa 25 vrsta posnih i mrsnih jela. Ove godine za atmosferu će biti zadužen lokalni bend „A što ne bi moglo“, a kao i ranijih godina dobra zabava je zagarantovana – kazali su iz ovog salona.
Za one koji Novu godinu žele da dočekaju u nekom od kafića, razervacije se kreću od 20 maraka. Za doček Nove godine uz lokalnog di – džeja u klubu „Monte Karlo“ potrebno je izdvojiti 20 i 30 KM, a „sezonu gostovanja“ otvaraju već predstojećeg vikenda.
– Već u petak, 26. novembra imamo nastup Ivane Nikolić, a 23. i 24. decembar rezervisani su za Tamaru Milutinović i di – džej Maus Makija. U istom raspoloženju nastavljamo i poslije Nove godine, pa ćemo već 4. januara ugostiti Slobu Radanovića za čiji nastup je već rezervisano više od pola kapaciteta – rekli su iz ovog kluba.
Kafe „Ginis“ za predstojeću prazničnu sezonu pripremio je, takođe, bogat muzički reperotar.
– U novogodišnjoj noći očekujemo dobru zabavu, a goste će zabavljati di – džej Sega. Rezervacija po osobi iznosi 20 KM, a već se prijavio veliki broj zainteresovanih. Za reprizu novogodišnje noći planiran je nastup Belme Huseinefendić, a za Badnje veče i proslavu pravoslavne Nove godine za dobru atmosferu pobrinuće se Vladan Nešić – kažu u „Ginisu“, dok je za doček Nove godine u kafani „Gral“ potrebno izdvojiti 30 KM.
Motel „Babino Brdo“, hotel „Biser“, te restoran „Eden“ neće organizovati doček Nove godine.
– Iako ne organizujemo doček, novogodišnje ponude imamo jedino u smislu rezervacije smještaja i za to već vlada veliko interesovanje. Smještaj u bungalovima je već popunjen. Što se tiče soba, paket sa doručkom za više osoba i noćenja kreće se od 229 KM do 729 KM – kazali su iz motela „Babino Brdo“.

„Poslovna Nova godina“
Novogodišnje zabave za radne kolektive ili kako se već ustalio naziv „poslovna Nova godina“, postale su gotovo nezaobilazne u većini preduzeća, a ugostitelji već od opočetka decembra imaju termine za ove proslave.
Salon „Marko Polo“ i kafana „Gral“, kako su istakli, prihvataju ove godine organizaciju i poslovne Nove godine prema broju zainteresovanih, a u salonu „Premium“ proslava je planirana 10. decembra. Goste će u ovom salonu zabavljati Ivan Kukolj Kuki, a rezervacija po osobi iznosi 60 KM uz večeru i neograničenu konzumaciju pića.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još