ИЗДВОЈЕНОНовости

Нови изглед за неколико градских улица

Неколико градских улица ових дана добија нови изглед, а како су објаснили из Одјељења за стамбено – комуналне послове, ради се о реализацији уговора о реконструкцији и санацији улица вриједног око 50.000 марака, који је потписан лани.

Овим уговором обухваћена је реконструкција Укринске улице, која је завршена прошле седмице, а радове је обишао и начелник општине са сарадницима. Идућих дана, како временске прилике буду диктирале, биће завршена и изградња тротоара у Улици Дервентских ослободилаца, у близини пекаре „Мања“, и у Улици Николе Тесле у непосредној близини „Рајфајзен“ банке, а асфалт би требао да буде положен у улицама 19. април и Костур.

– Наведене локације су спремне за полагање асфалта, а нови изглед ће добити у складу са временским условима. До сада је асфалт положен у Укринској улици и на Костуру, те су завршени ивичњаци на углу улица 1. маја и Десанке Максимовић – поручили су из одјељења.

Related posts

Градски парламент засједа 20. априла

admin

ОДГОВОРАН РАД УПРАВЕ КРЧИ ПУТ ЗА СТАТУС ГРАДА

admin

БАБИЋ: О ИЗГОНУ „НЕПОДОБНИХ“ ДОМАЋИХ РИЈЕЧИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još