Конкурси

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ВОЋЕ

ОПШТИНА ДЕРВЕНТА

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И

ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Обавјештавају се заинтересовани пољопривредни произвођачи да општина Дервента, у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске (Јединица за координацију пољопривредних пројеката ИФАД), a путем Удружења пољопривредника „Воћар“ из Брода, планира реализацију пројекта садње шљиве и крушке у 2020. години.

За набавку производног пакета могу се пријавити произвођачи са подручја општине Дервента. Производни пакет садржи саднице за одређену површину, минерално ђубриво, пестициде, фунгициде и инсектициде.

Минимална површина садње по кориснику је 0,1 ха, а максималнa 0,5 ха производне површине.

Од стране Јединице за координацију пројеката у пољопривреди, преузета је обавеза обезбјеђења новчаног учешћа од 40 одсто од укупне вриједности производног пакета, учешће локалне управе је десет одсто, а жене као носиоци производње имају додатних десет одсто од вриједности производног пакета. Остатак средстава је обавеза уплате корисника.

Заинтересовани произвођачи могу да се обрате Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности општине Дервента до 20. октобра. Број корисника је ограничен.

Информације на број телефона: 053/315-170.

НАЧЕЛНИК ОДЈЕЉЕЊА

                                                                      Славен Пашалић

 

 

 

 

Related posts

Обавјештење – подстицаји

admin

Оглас о продаји гараже

Derventski List

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОПЛАВА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: