ИЗДВОЈЕНОНовости

Од данас раде баште кафића, дио ученика од уторка у школама

Републички штаб за ванредне ситуације усвојио је измјене Закључка о спровођењу епидемиолошких мјера чиме се од данас дозвољава рад угоститељским објектима који имају отворене баште, а ученици нижих разреда се од уторка враћају на физичку наставу.

Од понедјељка 5. априла па до 8. априла ће у РС бити дозвољен рад угоститељским објектима на отвореном простору, односно биће могуће послуживање хране и пића у вањском простору објекта уколико је отворен бар са три стране.

Од 8. априла ће бити у потпуности дозвољен рад угоститељских објеката, наравно уз поштивање епидемиолошких мјера. С обзиром на то да је у петак речено да ће мјере затварања угоститељских објеката остати до 12. априла, ове измјене представљају ублажавање рестрикција.

Рад је дозвољен до 22 сата.

У школе ће се од уторка 6. априла у РС вратити ученици од првог до петог разреда основне школе, док ће дјеца која похађају остале разреде у основним школама наставити онлине школовање, као и до сада. Исти случај је и са средњим школама и универзитетима којима је још увијек рад забрањен

Related posts

Подршка из буџета за 17 спортских клубова

admin

Град даривао 58 новорођених беба са по 500 КМ

admin

Порфирије нови патријарх српски

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još