Друштво

ОТВОРЕН ПРОДАЈНИ ЦЕНТАР У ЦЕРАНИМА

Продајни центар „ТРИ МД АГРО“ у Церанима, који је данас отворио врата за купце, може да се похвали разноврсном понудом и то прехрамбених артикала, бијеле технике, те пољопривредне апотеке и бензинске пумпе.
Жељко Лазаревић, један од власника, објаснио је да се ради о породичној фирми која сарађује са пољопривредним произвођачима кроз сервисирање комплетне сјетве и кроз откуп млијека.
– Циљ нам је да пољопривредни произвиђач има гдје да прода све своје вишкове, али исто тако да на једном мјесту може да набави све за сјетву и за одржавање пољопривредних добара, а да при томе можемо да му обезбједимо подстицај кроз регресирано гориво – истакао је Лазаревић, те напоменуо да фирма има добру сарадњу са Општинском управом и пуну подршку када се ради ради о подстицајима.
Подршку раду овог објекта у Церанима дао је и начелник општине Милорад Симић који је нагласио да је важно да се развија сеоско подручје и да је циљ задржати људе на селу.
– Ако узмете у обзир да је општина у претходном периоду асфалтом „покрила“ 275 километара, можете да претпоставите колики напор улажемо у опстанак и одрживост села и пољопривреде. Отварање једног оваквог објекта је потврда да смо на добром путу – казао је Симић те подсјетио на разгранатост водоводне мреже која такође у великој мјери утиче на развој села те да се управо због тога улажу велики напори да вода стигне и до јужног дијела општине.

Related posts

ЈАБУКЕ У ПОЈЕЗНИ ЗИМУЈУ НА СТАБЛУ

admin

Напредује изградња куће за породицу Драгојевић

admin

Солидан род кукуруза,
бригу задаје откупна цијена

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: