Друштво

Пакети помоћи
обрадоваће 68 корисника

У дервентском Центру за социјални рад данас је почела подјела 68 хигијенско – прехрамбених пакета за кориснике новчане помоћи, а које су обезбиједили Министарство трговине и туризма Републике Српске и Црвени крст РС.

Пакети су усмјерени за дио становништва које се налази у стању социјалне потребе, а директорица дервентског Центра за социјални рад Маја Поповић истакла је да ће овај гест засигурно обрадовати суграђане којима је то најпотребније.

– Помоћ смо дијелили и ранијих година у празничном периоду и овај гест је свакако вриједан хвале, посебно у ово вријеме поскупљења животних намирница – рекла је Поповићева додавши да је подјела пакета почела истог дана када су стигли у центар.

– Пакети су данас стигли на адресу наше установе и одмах смо обавијестили кориснике, тако да је подјела почела истог дана. Свакако, корисници који не стигну данас да преузму свој пакет, могу то да учине у уторак, 10. јануара – казала је Поповићева.

Related posts

Од идуће године измјене услова за старосну пензију

admin

ЉЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ БУДУЋИХ ПРВАЧИЋА ОД МАРТА

admin

Размјена уџбеника од 10. јуна

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: