Друштво

Пакети помоћи
обрадоваће 68 корисника

У дервентском Центру за социјални рад данас је почела подјела 68 хигијенско – прехрамбених пакета за кориснике новчане помоћи, а које су обезбиједили Министарство трговине и туризма Републике Српске и Црвени крст РС.

Пакети су усмјерени за дио становништва које се налази у стању социјалне потребе, а директорица дервентског Центра за социјални рад Маја Поповић истакла је да ће овај гест засигурно обрадовати суграђане којима је то најпотребније.

– Помоћ смо дијелили и ранијих година у празничном периоду и овај гест је свакако вриједан хвале, посебно у ово вријеме поскупљења животних намирница – рекла је Поповићева додавши да је подјела пакета почела истог дана када су стигли у центар.

– Пакети су данас стигли на адресу наше установе и одмах смо обавијестили кориснике, тако да је подјела почела истог дана. Свакако, корисници који не стигну данас да преузму свој пакет, могу то да учине у уторак, 10. јануара – казала је Поповићева.

Related posts

За третмане уљепшавања не жале новац

admin

ВОЋАРИ ДА ПРИПРЕМЕ ЗАШТИТУ ВОЋЊАКА ОД МРАЗА

admin

ОСИЊСКИ ЂАЦИ ИСТАКЛИ СЕ У АТЛЕТИЦИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još