Спорт

Пет бронзаних медаља
за дервентске атлетичарке

Чланови Атлетског клуба „Дервента“  имали су још један успјешан наступ на такмичењима и то на Првенству БиХ за млађе јуниоре, освојивши пет бронзаних медаља.

Првенство је одржано протеклог викенда у Сарајеву, а најуспешнија међу Дервенћанима била је Марина Будишић која је освојила бронзане медаље у трци на 2.000 метара „стипл чез“ и у трци на 3.000 метара.

– Теодора Милојевић још једном је показала да се успјешно може носити са најбољим спринтеркама освојивши бронзану медаљу у трци на 200 метара, на којој је истрчала свој нови лични рекорд од 26 секунди и 92 стотинке – навели су из клуба додавши да је екипа дервентских атлетичарки у саставу Марина Будишић, Дуња Душанић, Ања Јевтић и Теодора Милојевић освојила бронзану медаљу у штафети „4×100 метара“, док је екипа у саставу Марина Будишић, Ангелина Тепић, Ања Јевтић и Теодора Милојевић освојиле бронзану медаљу у штафети „4×100+200+300+400 метара“.

– Наредни наступ за дервентске атлетичаре је већ предстојећег викенда, када је на програму јуниорско и млађе пионирско првенство Републике Српске у Сокоцу – наводе из клуба напомињући да су такмичари од почетка године освојили укупно 18 медаља на званичним првенствима БиХ и РС, од чега три златне, четири сребрне и 11 бронзаних.

Related posts

У управи и нова лица

admin

Јован Плиснић дио „Партизанове“ фудбалске смотре

admin

„Дервента“ код куће
отвара други дио сезоне

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još