ДруштвоРС-РЕГИЈА

Повратак ученика у клупе 24. јануара

Министарка просвјете и културе Репубилка Српска Наталија Тривић честитала је наставницима и ученицима, руководству школа и ваннаставном особљу завршетак првог полугодишта, истичући да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара.

Тривићева је изразила задовољство што се настава, упркос епидемиолошким околностима, узрокованим пандемијом вируса корона у првом полугодишту одвијала у школским клупама.

– Похвално је што су наше школе с успјехом одговориле изазовима реформских новина, а посебно смо захвални свим просвјетним радницима на спремности да усаврше свој рад и прилагоде га савременим образовним усмјерењима – истакла је Тривићева.

Из Министарства је саопштено да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара, а завршава се најкасније у петак, 24. јуна, док се за ученике завршног разреда школе настава завршава најкасније у петак, 10. јуна.

Related posts

ПАКЕТИЋЕ УЗ ДЈЕДА МРАЗА И ФАЗОНКА ДОБИЛО 280 ДЈЕЦЕ

admin

Вожња електричним тротинетом само уз дозволу

admin

ВЕЛИКИ БРОЈ ЗАХТЈЕВА ЗА ПОМОЋ, ПОТРЕБНИ ВОЛОНТЕРИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!