ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Почетак школске године и безбједност ђака главне теме

Предстојећи почетак школске године, те проблеми са којима су се дервентске средње школе суочавале у протеклом периоду, биле су теме данашњег састанка руководстава Полицијске станице Дервента и школа.

Командир Миломир Балатуновић, са замјеником Славишом Павловићем и помоћником Александром Ђекићем размијенили су мишљења са директорицама Стручне и техничке школе и СШЦ „Михајло Пупин“ Бранком Јовић и Горданом Асентић о досадашњој сарадњи, те разматрали смјернице за њено унапређење у циљу повећања безбједности ђака.

– На састанку су предочени и одређени проблеми као и мање потешкоће са којима се сусрећу образовне установе и догађаји из претходног периода у којима су учествовали ученици средњих школа. Такође, тема састанка биo је и почетак нове школске године, а директори школа упознали су представнике Полицијске станице о броју уписаних ученика, начину и времену спровођења наставног процеса – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

Завршна свечаност пројекта
„Растимо уз плес“ сутра

Derventski List

ПРЕДСТАВЉЕНИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

admin

УХАПШЕНИ ТЕШЊАЦИ КОЈИ СУ КРАЛИ „ГОЛФОВЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!