Uncategorized @bs

Predlaganje kandidata za najbolje sportiste do 12. decembra

Derventski list i grad Derventa i ovog decembra organizuju izbor najboljih sportista grada, a predlaganje kandidata za najboljeg pojedinca u muškoj i ženskoj konkurenciji, najboljeg takmičarskog reultata, sportskog kolektiva i najperspektivnijeg sportiste moguće je do 12. decembra.
Pravo predlaganja imaju sva pravna lica (sportski klubovi, ustanove, organizacije i udruženja građana, mjesne zajednice i preduzeća). U kategoriji za najperspektivnijeg sportistu gornja starosna granica je navršenih 16 godina (rođeni 1. decembra 2006. godine i mlađi), dok za najboljeg sportistu nema starosnih ograničenja.
– Predlagač je dužan da prijedlog dostavi i obrazloži na propisanom obrascu, kao i da dostavi dokaze o ostvarenim rezultatima na zvaničnim takmičenjima (fotokopije biltena, broj učesnika po disciplinama, zapisnici sa takmičenja i slično). Rezultati ostvareni na nezvaničnim takmičenjima neće biti uzeti u obzir – istaknuto je u javnom pozivu za predlaganje kandidata.
Obrasci za prijave dostupni su u redakciji Derventskog lista i na internet portalu www.derventskilist.net.
Prijave se predaju u redakciju Derventskog lista ili putem elektronske pošte na adresu derventskilist@gmail.com do 12. decembra 2022. godine do 12 časova
Glasanje čitalaca Derventskog lista organizovaće Javno preduzeće „Derventski list i Radio Derventa“ o čemu će čitaoci biti blagovremeno obaviješteni.
Rangiranje kandidata biće obavljeno na osnovu Pravilnika o načinu izbora najboljih sportista Dervente.

Obrazac za prijavu kandidata

 

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još