Друштво

Представе, приредбе и маскенбал за крај полугодишта

Ученици Основне школе „19. април“ крај првог полугодишта обиљежили су представама, приредбама, радионицама, а дружили су се и са Дједа Мразом који је подијелио новогодишње пакетиће дјеци запослених у школи, а које је обезбиједила Синдикална организација.

У Трстенцима су учитељице Невена и Дајана су помогле ђацима да организују новогодишњу приредбу, а мјештанин Бране Лугоњић им је обезбједио пакетиће.

Празнични дух владао је и у подручној школи у Агићима, гдје су учитељице Татјана, Андреа и Слободанкс организовале слатку радионицу, а Дјед Мраз их је ђаке наградио пакетићима.

Учитељице Сања и Михаела у подручном одјељењу у Мишковцима са својим ђацима припремиле су представу „Јежева кућица“, а приредбу су са ђацима припремиле и учитељице Моника и Сњежана у школи у Кострешу послије чега је ђаке обрадовао Дјед Мраз.

У духу предстојећих празника учитељица Тијана Чичак је на луткарској секцији са ђацима правила лутке, а изведена је новогодишња луткарска представа.

Дјеца из продуженог боравка су такође уз пригодан програм прославили крај првог полугодишта.

Директорица школе Елвира Миљић казала је да је прво полугодиште било и више него успјешно, те је ученицима, њиховим родитељима, те колективу пожељела срећне предстојеће празнике.

Related posts

Једнодневни излет за
пензионере 19. августа

Derventski List

Прва смјена корак ка слободној недјељи

admin

Успомене из ђачких дана живе и послије пола вијека

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još