Култура

Премијера представе „(Не) ћути и трпи“ вечерас

Средњошколци полазници драмског студија који дјелује при Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ вечерас ће премијерно у Дервенти извести представу „(Не) ћути и трпи“, а којом ће се идуће седмице представити и на Омладинском фестивалу Републике Српске.

Ментор групе Синиша Тешановић  казао је да нова представа говори о вербалном и физичком насиљу које се дешава у средњошколском узрасту, а намијењена је дјеци, родитељима, али и наставницима и професорима.

– Имамо велику част да будемо у званичној конкуренцији Омладинског фестивала Републике Српске и да будемо у шест најбољих представа у држави. Са великим поносом ћемо представљати Дервенту и вјерујем да ће ова представа трасирати нови пут у развоју омладинског театра у Дервенти – рекао је Тешановић.

Представа ће вечерас бити изведена у сали Хрватског културног друштва „Напредак“ од 19.30 часова, а сви посјетиоци умјесто улазнице могу да оставе добровољни прилог за рад драмског студија.

Related posts

Дјеца у фокусу стваралачког рада

admin

„Ноћи дуге у прогонству“
прозор у духовни свијет

Derventski List

Представа „(Не) ћути
и трпи“ сутра

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još