Друштво

Пријаве за набавку мађарске
механизације до 4. новембра

Рок за подношење пријава на јавни позив за додјелу бесповратних средстава пољопривредницима у Републици Српској за набавку машина, опреме и алата из Мађарске продужен је до 4. новембра.

Из Фондације за одрживи развој „Прогресус“ која је расписала позив навели су да је више од 1.200 пољопривредника почело да испуњава електронски формулар, али да већина пријава није завршена.

– Фондација је одлучила да због незавршених апликација, као и јесењих пољопривредних радова због којих произвођачи нису стигли на вријеме да се пријаве, продужи рок за подношење пријава за још три седмице – објаснили су из „Прогресуса“ наглашавајући да послије 4. новембра рок за пријаву неће бити продужаван.

Пољопривредници путем овог позива имају прилику да добију бесповратна средства до 25.000 евра, односно до 70 одсто учешћа у набавци нове механизације, алата и опреме за пољопривреду.

Related posts

Резултати уписа у Стручној и техничкој школи

admin

ПОКАЗНА ВЈЕЖБА БУДИ СВИЈЕСТ O САОБРАЋАЈУ

admin

За „поносну картицу“ пријавила се 301 породица

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!