Друштво

Пријем прилика за сусрет
бивших радних колега и даривање

Пријем за пензионере градске администрације увијек је лијепа прилика за сусрет некадашњих радних колега, евоцирање успомена и разговор о пензионерским данима, али и прилика за даривање.

Тако је било и овог пута на традиционалном сусрету бивших радника који сваке године као вид поштовања организује Градска управа. Од 43 пензионисана радника локалне управе пријему у Центру за културу присуствовало је њих више од 20, а свима су уручени пригодни поклони.

Некадашњим колегама добродошлицу је пожелио замјеник градоначелника Синиша Јефтић са сарадницима.

– Овим пријемом настојимо да покажемо да мислимо на вас који сте засигурно оставили траг радићи на пословима некада општинској, а сада градској администрацији – рекао је Јефтић честитајући присутним празнике и своје и у име градoначелника Милорада Симића, те уручивши гостима пригодне поклоне.

У локалној управи 41 годину радила је Гордана Петрић, а пријем за некадашње раднике, како је истакла, веома је лијеп повод за сусрет са бившим колегама.

– Драго ми је што нас је градоначелник позвао, за нас је ово лијеп догађај и гест подршке пензионерима. Лијепо је срести и колеге са којима сам радила или била у контакту обављајући посао. Свима који су наставили да раде у Градској управи желим све најбоље, као и колегама пензионерима – казала је Петрићева које је у пензији већ двије године, а бивши матичар Бошко Спасојевић пензионер је постао прије 13 година.

– Веома ми је драго видјети ове људе са којима сам радио, а лијеп је и осјећај бити позван на овај пријем и знати да градоначелник и његови сарадници цијене бивше колеге – казао је Спасојевић.  

Related posts

НА ОЦЈЕНИ 120 ПАСА ИЗ БиХ, СРБИЈЕ И ХРВАТСКЕ

admin

БОЉИ УСЛОВИ ЗА НАСТАВУ У СТРУЧНОЈ ШКОЛИ

admin

СЈЕТВА НА ЧЕКАЊУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još