ИЗДВОЈЕНОРС-РЕГИЈА

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ КАМАТНЕ СТОПЕ

Министарство породице, омладине и спорта РС расписало је конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове који су подигли стамбене кредите које пласирају комерцијалне банке у Српској, а по кредитним линијама Инвестиционо развојне банке РС.

Право пријаве на конкурс имају лица која су закључила уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо -развојне банке Републике Српске, за стамбене кредите за младе брачне парове или за стамбене кредите по било ком основу, а у тренутку закључивања уговора са банком о стамбеном кредитирању имају до 35 година живота.

Право на субвенцију има судужник као брачни партнер лицу које је закључило уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо-развојне банке Републике Српске, за стамбене кредите за младе брачне парове или за стамбене кредите по било ком основу, а у тренутку закључивања уговора са банком о стамбеном кредитирању судужник има до 35 година живота (у том случају пријаву на конкурс подноси судужник).

Услов за субвенцију је мјесто пребивалишта у Републици Српској.

Конкурс је отворен до 25. октобра 2020. године.

Aпликациона форма за подношење захтјева за додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове може се преузети на сајту Владе Републике Српске.

Related posts

ПРЕСРЕТАЧИ ОД ФЕБРУАРА КРЕЋУ У ЛОВ

admin

Клијенти „Сбербанке“ дневно могу подићи до 1.000 КМ

admin

На снази црвено упозорење, најављено до 40 степени

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još