ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„РАСПЈЕВАНИ МАЈ“ ОТКРИО МНОГЕ ТАЛЕНТЕ

Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ вечерас је приредио осми музички дјечији фестивал „Распјевани мај“ на којем је наступило 20 учесника.

Традиционално такмичење у вокалном изводјењу окупило је ученике основних школа са подручја добојске регије, односно, из Добоја, Петрова, Прњавора, Брода, Модриче, Бољанића и Дервенте.
Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић истакао је да се ова манифестација одржава поводом крсне славе и дана установе, који се обиљежава 24. маја.
– Као и сваке године, наша школа је приредила пригодан програм, који је представљен у оквиру „Распјеваног маја“. Наиме, овог пута ученици су извели драмски комад, који су заједно са наставницима вјежбали и припремали током протеклог полугодишта. Ријеч је о одломку из филма „Лајање на звезде“. Одломак је забаван сам по себи, тако да су ученици били веома заинтересовани, а посебно је занимљиво то што су заједно са дјацима наступили и наставници – казао је Поповић.

Related posts

КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ ВЛАДАНУ ПАШАЛИЋУ 14. МАРТА

admin

Матурантима сутра представљају студијске програме

admin

ВОДА СТИЖЕ ДО 700 ДОМАЋИНСТАВА ОСИЊСКОГ КРАЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još