Спорт

Рукометаши настављају такмичење

Без обзира што Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске још увијек није испунило своју обавезу према Рукометном клубу „Дервента“, која се огледа у исплати помоћи за наступ у Премијер лиги БиХ, руководство дервентског клуба одлучило је да настави такмичење.

– Још једном понављамо да без те подршке нећемо успјети да затворимо финансијску конструкцију за оно што је већ прошло, односно да платимо доспјела дуговања. Прољетни дио првенства је нова мука, али немамо право да одустанемо, јер клуб би трпио велике санкције које би биле вишегодишње – кажу у Управи клуба.

Неколико највјернијих спонзора је, и поред свега што је клуб задесило, било уз клуб, а међу њима су БП „Нада“, Ресторан „Карибик“, Кладионице „Моцарт“ и „Јефтић комерц“.

– Свима њима дугујемо посебну захвалност – речено је у клубу.

Сљедећег викенда екипа има први званични наступ у овој години, а противник је, у оквиру Купа БиХ, екипа „Коњуха“ из Живиница.

– У екипи имамо дефиците на многим позицијама, а ових неколико дана до почетка првенства покушаћемо да искористимо да пронађемо адекватна рјешења за све те позиције – кажу у клубу.

Related posts

Основан бициклистички клуб

admin

Маја Поповић кандидат за награду

admin

Атлетичарима пет медаља из Брчког

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još