Друштво

Стотине малишана плесаће у сриједу на тргу

Завршна манифестација у оквиру пројекта „Растимо уз плес“ окупиће у сриједу у десет часова на Тргу ослобођења око 400 плесача предшколског и школског узраста из Дервенте, Модриче и Шамца.

Пројекат организује вртић „Трол“ који од ове године припада Дечијој плесној асоцијацији из Београда, а аутор пројекта је Радомир Крсмановић.

Директорица „Трола“ Гордана Симић подсјетила је да у пројекту „Растимо уз плес“, који је одобрило Министарство просвјете и културе РС, Дервента учествује први пут.

– Координатор плеса из Дечије плесне асоцијације Радомир Крсмановић осмислио је кореографије, а носилац лиценце је предшколска установа „Трол“, као и двије дервентске основне школе „Никола Тесла“ и „19. април“. Осим наших малишана и ђака из тих школа, на завршној свечаности наступиће и родитељи дјеце из вртића, као и дервентски средњошколци, те наши гости из вртића „Наша радост“ из Модриче и „Радост“ из Шамца – истакла је Симићева.

Часове плеса током три мјесеца похађало је око 250 Дервенћана предшколског и школског узраста.

Related posts

Центар града од 1. јула постаје шеталиште

admin

ВЕЛИКИ РЕДОВИ СТАРИЈИХ ОСОБА ПРЕД БАНКАМА И ПРОДАВНИЦАМА

admin

ЗАМИЈЕЊЕНА СТОЛАРИЈА НА ДИЈЕЛУ ОСИЊСКЕ ШКОЛЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još