ДруштвоРС-РЕГИЈА

Струју добија десет домаћинстава повратника

У циљу стварања бољих услова за живот повратника и расељених лица у Републици Српској данас је потписан уговор о електрификацији 13 стамбених јединица у Броду, Фочи и Дервенти, од којих је десет на подручју нашег града.

Вриједност уговора који је са извођачем радова фирмом „МИГ ЕЛЕКТРО“ из Мркоњић Града потписао в.д. директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Републике Српске Љубо Нинковић, јесте 117.000 КМ.

– Рок за извођење радова је 120 календарских дана од увођења извођача у посао, а предвиђена је електрификација двије стамбене јединице у Броду, десет у Дервенти и једне у Фочи – саопштено је из  секретаријата.

Нинковић је казао да се секретаријат и Влада Српске труде да учине све како би помогли у рјешавању проблема избјеглих и расељених лица која нису ријешила свој статус и гдје се, углавном, ради о социјално најугроженијим категоријама.

 

Related posts

Електронску здравствену картицу преузело око 554.000 осигураника

admin

Радановићева на челу Актива жена СП-а

admin

ПОКЛОНИ ИЗ „БАМБИЈА“ ОБРАДОВАЋЕ МАМЕ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još