Друштво

Туристи из Француске камповали на Патковачи

Четворочлана породица из Француске на путовању до Албаније синоћ се зауставила на дервентској плажи „Патковачи“, гдје су камповали прије одласка до жељене дестинације.

Боравак у Дервенти, иако краткотрајан, веома им се свидио, а за „Патковачу“ су чули од пријатеља који је раније остварио контакт са Сашом Богданом, те су га пронашли уз помоћ мобилне апликације.

– Пријатељ који је боравио овдје претходно упознао је Сашу који му је рекао да су овдје људи добродошли и да могу да проведу ноћ бесплатно на овом излетишту, те да постоји могућност да се обезбиједе вода и струја. Нема много оваквих мјеста у БиХ које све то нуде. Овдје је врло лијепо, што је најважније мирно је, а поглед на природу је одличан и ријека је фанстастична. Нама је важно да будемо у природи и напољу и за нас је ово савршено – рекао је француски кампер.

До сада су, како истиче, прошли кроз Аустрију, Словенију и дио БиХ и имали су прилику да у тим државам прођу кроз непознате предјеле. Додао је да ће радо поново посјетити Дервенту.

Related posts

Књига о Дервенти штампана на њемачком језику

admin

Народни збор вратио сат на зачетке Вашара

admin

Дио Појезне и Чардак
данас без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još