Друштво

Ускрс у Бијелом Брду испуњен
молитвом и дружењем

Богатим програмом уз музику и празничну трпезу многобројни вјерници синоћ су у друштвеном дому у Бијелом Брду дочекали највећи хришћански празник, Ускрс.

Обиљежавање празника y овом делу почело је окупљањем вјерника у цркви Светог Ивана Крститеља, а миси, поред великог броја вјерника, присуствовао је и потпредсједник Републике Српске Давор Прањић.

Послије мисе услиједило је дружење у друштвеном дому, а вече је употпунио турнир у туцању ускршњим јајима на којем је учествовало 16 екипа од којих је прво мјесто изборила екипа „Словенке“, а побједницима је медаље уручио потпредсједник Прањић. Одржан је и избор за најљепше украшено јаје у којем је побједу одмијела Матеа Толић из Пуле, а викенд – путовање у Миочићима код Пага освојила је Анђа Мишић из Бијелог Брда.

За госте су припремљени и пригодни поклони, а потпредсједнику Прањићу уручена је и монографија жупе Светог Ивана Крститеља у Бијелом Брду.

Related posts

„СИКИ И ПРИЈАТЕЉИ“ ГОДИНУ ИСПУНИЛИ ХУМАНОШЋУ

admin

„ШАКАЛИЈАДА“ ОКУПИЛА 300 ЛОВАЦА, ПАЛА ДВА УЛОВА (ФОТО)

admin

Лани остварено 4.709 ноћења

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još