Друштво

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ показали хуманост

Претпразнично вријеме прилика је да се искаже хуманост, а ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“  и ове године су у акцији „Један слаткиш – једно дијете“, прикупили слаткише који су данас предати Колу српских сестара „Царица Милица“, а који ће даље бити усмјерени онима којима су потребни.

Директор школе Предраг Дринић казао да је школа увијек спремна да подржи хуманитарне акције, али и да је поносан на е ученике који су радо дио њих.

– Ово није једина акција коју проводи наш Савјет ученика. Поред акције прикупљања новца за помоћ породици седамнаестомјесечног Михајла Радановића, у току је и акција прикупљања новца за дјецу са Косова и Метохије -казао је Дринић.

Из Кола српских сестара рекли су да ће дио прикупљених слаткиша бити прослијеђен дјеци из социјално – угрожених породица, а дио организацији „Тријеручица“ за дјецу са Косова и Метохије.

– Захваљујемо Савјету ученика ове школе на покретању и организовању акције уз жељу да ово постане традиција – казали су из Кола.

Related posts

Успјешно спаја право и књижевност

admin

Пољопривредна смотра у Сочаници од 20. августа

admin

У току акција даривања крви

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još