Друштво

Уљепшали празнике
за око 120 суграђана

Божићна акција Кола српских сестара „Царица Милица“ још једном је доказала да је хуманост црта која одликује бројне Дервенћане, а у оквиру ове акције прикупљени пакети са храном и хигијенским производима стигли су до око 120 суграђана.

– Намирнице смо обезбиједили захваљујући и средствима у износу од 4.978 марака које смо прикупили на три овогодишња базара, а око 30 пакета смо обезбиједили уз помоћ суграђана који су у маркетима „Ђурић“ и „Хипер Корт“ током децмебра донирали намирнице – рекла је предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић истакавши да је коло обезбиједило печенице за 11 суграђана.

– Такође, посебно радује што нам се ове године у акцији придружило још више младих и то из Основне школе „19. април“, те обје средње школе, те чланице Одбојкашког клуба – рекла је Додиг – Пијетловићева захваливши се свима који су подржали акцију својим доброчинством, а нарочито чланицама које су помогле реализaцију акције.

Related posts

ПРИКУПИЛИ НОВАЦ ЗА ЕКСКУРЗИЈУ ДВОЈЕ ДРУГАРА

admin

СЈАЈНИ УТИСЦИ ИЗ ЉЕТЊЕ ШКОЛЕ ЦРВЕНОГ КРСТА

admin

Вриједности Светосавља непролазна водиља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još