ДруштвоИЗДВОЈЕНО

У РС ускоро одређени
производи по нижим цијенама

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић поручио је данас да ће се ускоро на полицама трговина у Српској наћи одређен број производа по значајно нижим цијенема.

Вишковић је данас у Бањалуци, заједно са министром трговине и туризма Денисом Шулићем, разговарао са представницима трговаца, добављача и домаћих произвођача о теми проширења кампање „Друштвено одговорно“ у циљу исказивање солидарности према потрошачима, пласирањем производа по нижим цијенама у продајним објектима у Републици Српској.

– Одазив на данашњи састанак представника трговаца, добављача и домаћих произвођача био је велики и на састанку је исказано опредјељење свих учесника за учешће у кампањи снижавања цијена појединих производа, саопштено је из Бироа владе за односе с јавношћу.

Шулић је рекао да ће у наредним данима бити дефинисано за које производе ће маржа бити нула одсто и у којим маркетима ће наћи.

– Само у маркетима који буду дио кампање „Друштвено одговорни“ моћи ће се наћи јефтини производи. Сви други маркети ће имати марже од добављача као у претходном периоду – појаснио је Шулић.

(РТРС)

Related posts

Зимска опрема скупља за десет одсто

admin

На привредну смотру стиже више од стотину излагача

admin

Промоција отвара „Дервентско срце“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još