НовостиРС-РЕГИЈА

У току инсталирање стационираних радара и у Дервенти

Стационарни радари на путевима у Републици Српској у функцији су у 16 локалних заједница, речено је Срни у Министарству унутрашњих послова (МУП) Републике Српске.

Радари су у функцији у Бањалуци, Лакташима, Прњавору, Приједору, Новом Граду, Костајници, Оштрој Луци, Козарској Дубици, Котор Вароши, Кнежеву, Челинцу, Требињу, Гацком, Невесињу, Љубињу и Билећи.

Из МУП-а су навели да је у току успостављање стационарних радара и у другим општинама у Републици Српској и то у Добоју, Модричи, Дервенти, Бијељини и Зворнику.

– На подручју Републике Српске планирана је инсталација укупно стотину ових радара – наводе у МУП-у додајући да је основна функција стационарних радара превенција, односно да возачи прилагоде кретање возила законским прописима и да су управо због тога постављени на локацијама који су према анализама била мјеста најчешћих саобраћајних незгода у одређеној локалној заједници.

http://www.atvbl.rs

Related posts

Жене „гуглају“ о здрављу, мушкарци играју игрице

admin

Сутра врхунац хладног таласа, од сриједе топлије

admin

ПОПЛАВЕ И ДАЉЕ ОПАСНОСТ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još