Спорт

Хуманитарно крос такмичење у недјељу у Прњавору

Атлетски клуб  “Сан“ и  Удружење родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју “НЕВЕН“ из Прњавора у недјељу организују пети Јесењи хуманитарни крос “Прњавор 2022“ на којем могу учествовати сви узрасти, као и дјеца са посебним потребама из читаве БиХ и региона.

– Имајући у виду дугу традицију организације крос такмичења у Прњавору, као и веома малог броја крос трка код нас и региону, Атлетски клуб „Сан“ одлучио је да и ове године организује такмичење у кросу отвореног карактера на које су добродошли сви атлетски клубови и ученици основних и средњих школа и предшколских установа, рекреативци и ветерани, као и дјеца са сметњама у физичком и психичком развоју из Републике Српске , БиХ и региона – казали су из Атлетског клуба додавши да котизација за учешће на такмичењу зноси пет КМ.

– Средства која буду прикупљена тог дана намијењена су Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју “НЕВЕН“ из Прњавора. Информације и пријаве за такмичење, које су могуће и на сам дан такмичења су на маил адресу ak.san.prnjavor@gmail.com или на број телефона 065/686-784 – казали су из клуба.

Такмичење ће бити организовано у Спортско рекреативном центру „Борик“ у Прњавору, на трим стази код Ловачког дома од 13 часова.

 

Related posts

Маја Поповић кандидат за награду

admin

Дјечији фудбалски турнир данас на Градском стадиону

admin

Павлу Милојевићу бронза

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još