Друштво

Чланови Управног одбора
„Укрине“ поднијели оставке

Чланови Управног одбора Спортског – риболовног друштва “Укрина“ Стојан Давогић, Саја Видовић, Синиша Обрадовић и Душанка Миловановић поднијели су на данашњој сједници Скупштине друштва неопозиве оставке, а секцијама друшва наложено је да у року од 15 дана предложе нове чланове овог тијела.

Иако су чланови УО оставке поднијели због, како су навели, “нарушених међуљудских односа„ и „неслагања са одлукама руководства друштва“, одлучили су да буду у техничком мандату до избора нових чланова.
Делегати Скупштине на сједници у Центру за културу усвојили су извјештај о раду за 2022. годину, извјештај о раду Надзорног одбора, као и извјештаје о финансијском пословању, такмичарске комисије, дисциплинског суда, извјештај о раду рибочуварске службе за претходну годину, те план рада, финансијски план и план такмичења за 2023. годину.
Скупштини је присуствовао и начелник градског Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић са сарадницима, као и представник Савеза спортских риболоваца Републике Српске Здравко Остојић.
Остојић је у обраћању делегатима Скупштине казао да је СРД “Укрина“ Дервента добро друштво, да је досадашња сарадња са руководством била коректна, и да се нада да ће проблеми у комуникацији и сарадњи унутар друштва бити превазиђени.

Related posts

ПЈЕШАЧКИ ПЛАТО ЗА БЕЗБЈЕДАН ПУТ ДО ШКОЛЕ

admin

БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ДЈЕЦУ ИЗ ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА

admin

Jош једна прилика да малишани науче пливати

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: