Друштво

Школа славила залагање
и успјехе ђака

Дан ученичких постигнућа славио је протеклог петка залагање, таленте и успјехе ученика Основне школе „Тодор Докић“ у Календеровцима.

Награде за запажене успјехе на школском и градском такмичењу нанизали су Филип Ђукић и то освојивши прва мјеста на градским такмичењима из физике и математике, Дарио Малић који је заузео друго мјесто на такмичењу из физике, те освојио сребрну медаљу на градском такмичењу у трци на 100 метара. Успјешна у атлетици била је и Аријана Смиљић која је била друга у скоку у даљ, Јелена Демировић освојила је друго мјесто у бацању кугле, а Андреј Ковачевић био је трећи у трци на 800 метара. Такође, пригодним поклонима награђена је и екипа прве помоћи која је освојила друго мјесто на градском такмичењу.

Директорица ОШ „Тодор Докић“ из Календероваца Маја Петровић истакла је да сви резултати ђака служе на понос школи.

– Задовољна сам, поносна и захвална ученицима и наставницима на уложеном труду који су дали резултате, представљајући на тај начин и саму школу. Вриједне ученике смо наградили књигама и школским прибором – рекла је Петровићева додавши да је захваљујући Градској управи школа добила прикључак на градски водовод, а монтирани су и котлови за гријање.

Дан ученичких постигнућа пратио је и замјеник градоначелника Синиша Јефтић који је ученицима честитао њихове постигнуте успјехе.

Related posts

Љепотом и елеганцијом закорачили у свијет одраслих

admin

ПОКАЗНА ВЈЕЖБА БУДИ СВИЈЕСТ O САОБРАЋАЈУ

admin

ПОЧИЊЕ ШКОЛА ПЛИВАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još