Конкурси

Јавни позив за буџетске кориснике

ГРАД ДЕРВЕНТА

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ

Позивају се сви корисници буџетских средстава да у писaном облику, најкасније до 15. септембра 2021. године, поднесу буџетски захтјев за коришћење средстава из буџета града Дервента за 2022. годину.

Корисници буџетских средстава који немају потрошачку јединицу у оквиру буџета, а корисници су грант средстава, дужни су доставити информацију о потребним средствима и активностима надлежном одјељењу ради планирања расхода по основу грантова, најкасније 3. септембра 2021. године.

Мјесне заједнице такође достављају образац са приједлозима за потребним средствима који је дефинисан прилогом број 4 до 3. септембра 2021. године, како би приједлоге надлежна одјељења обрадила до 15. септембра 2021. године.

Упутство буџетским корисницима за припрему буџета града Дервента за 2022. годину са прилозима постављено је на званичној интернет страници www.derventa.ba.

Овај јавни позив биће објављен у Дервентском листу, интернет страници града www.derventa.ba и на огласној табли Градске управе Дервента.

 

Одјељење за финансије

Градске управе Дервента

Related posts

„Санину“ потребан механичар

Derventski List

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ ИЗ ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

admin

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ВОЋЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još