Култура

Љубавни заплети до суза насмијали публику

Представа „Пиџама за шестеро“ насмијала је вечерас до суза публику у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ у којој су ову комедију извели чланови Градског казалишта младих из Витеза.
Представу је режирао Марко Мирковић, а публици су се представили Славен Катава, Иванела Брковић, Бруно Гребенар, Илијана Будимир Трупина, Ана Габрић и Матеј Башкарад.
Љубавнички односи главна су тема комада и до самог краја се не зна шта је ко коме, када су у питању родбинске и љубавничке везе.
– На самом крају ипак је јасна порука да се људи у браку не требају мијешати са онима који нису и обрнуто, они који нису у браку не треба да се мијешају са онима који јесу – каже Илијана Будимир Трупина која игра улогу куварице Сузе.
Од цијеле екипе Матеј Машкарад и Марко Мирковић су дипломирани глумци, док се остали дуго година баве глумом аматерски, из чисте љубави према позоришту, што су и показали вечерас.
– Ово је нешто што нас храни и драго нам је да смо успјели доћи и до Дервенте, у којој гостујемо први пут.- рекла је она.
Представа је рађена у копродукцији Градског казалишта младих из Витеза чији је предсједник Иван Сајевић и Хрватског културног центра „Нова Била“ на челу са Драганом Ђидом.

Related posts

Клавирским изведбама обрадовали публику

admin

Преминуо Славко Покрајац

Derventski List

Концерт „Viva la musica“ сутра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još