ДруштвоИЗДВОЈЕНО

АКЦИЈА ДАРИВАЊА КРВИ 9. ЈУЛА

Прва овогодишња акција добровољног даривања крви у Дервенти биће одржана 9. јула у Основној школи „Никола Тесла“ од 8.30 до 14 часова, најавили су из Општинске организације Црвеног крста.

Акција ће бити организована у складу са препорукама Завода за трансфузијску медицину Републике Српске, а заинтересовани даваоци мораће да испуне одређене услове.

– Добровољни даваоци треба обавезно да носе заштитну маску, те да одржавају физичку дистанцу од два метра, као и да понесу лични документ. Заинтересовани за учешће у овој акцији би требало да испуњавају услов да су здрави, да у посљедњих 28 дана нису путовали изван РС, али и да у истом периоду нису имали заразну болест и да немају системску заразну болест, те да нису били у контакту са болесном особом – навели су из Црвеног крста

За све добровољне даваоце, биће као и до сада, обезбијеђени поклони, а заинтересовани додатне информације могу да добити у сједишту Црвеног крста и на број телефона 053/333-086 од седам до 15 часова.

Related posts

Почиње исплата јулске пензије

admin

СРЕЋАН БОЖИЋ СВИМ КАТОЛИЧКИМ ВЈЕРНИЦИМА

admin

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СТИПЕНДИСТА ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još