Друштво

АМБИЦИЈЕ УСМЈЕРЕНЕ КА НАСТАВКУ ШКОЛОВАЊА

Предан рад и уложен труд донијели су гимназијалцу Денису Фејзи титулу ученика генерације Средњошколског центра „Михајло Пупин“, а своје амбиције усмјерио је на наставак школовања на Електротехничком факултету у Београду.

Фејза је и у основној школи заслужио „Вукову диплому“, а током школовања у гимназији истакнуо се и на такмичењима из више предмета.

– Учествовао сам на такмичења из енглеског и њемачког језика, математике, физике и информатике, са којих бих издвојио прво мјесто на регионалном такмичењу из енглеског језика, те четврто мјесто на републичкој смотри знања. Ове године постигао сам успјех и на регионалном такмичењу из математике заузевши друго мјесто – рекао је Фејза истакавши огромну подршку коју су он и његови школски другари имали од професора и директора школе.

–  Сматрам да смо имали одличну подршку од стране управе и директора школе, као и да би за сваки успјех требали захвалити и њима, поред породице и пријатеља,., Исто тако за сваки неуспјех кривца треба тражити у самом себи – рекао је Фејза који се већ припрема за наставак школовања.

– Планирам да упишем Електротехнички факултет и у том правцу градим каријеру. Гимназија коју сам похађао је права подлога за то – истакао је Фејза.

Слободно вријеме

Поред постизања одличних резултата у настави, Денис Фејза се активно бавио и спортом.

– Тренирао сам фудбал у „Текстилцу“ седам година, а откад сам престао, кондицију одржавам у теретани. Ипак, највећи комад времена проводим са пријатељима, а током школовања стекао сам много пријатеља и створио успомене које ћу памтити цијели живот – рекао је он.

Related posts

У „ЗЛАТНОМ ЛУГУ“ ПРЕДУЗЕТЕ СВЕ ПРОПИСАНЕ МЈЕРЕ

admin

ВЛАДИКА ФОТИЈЕ УВЕЛИЧАО КРСНУ СЛАВУ МОНАХА У БИШЊИ

admin

Свечано на Благовијести у Старој цркви

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još