ИЗДВОЈЕНОНовости

Асфалтирана нова улица поред парка „9. јануар“

Нова улица поред парка „9. јануар“ данас је добила асфалт, чиме се завршава прва фаза изградње вриједна 147.700 марака, а која је обухватала чишћење парцеле, постављање подземних инсталација и изградња улице.

Како су раније појаснили у Одјељењу за стамбено – комуналне послове града Дервента овај пројекат је предвиђена у двије фазе, с тим да су средства за прву фазу радова одобрена прошле године.

– На основу прошлогодишњег капиталног буџета уговорени су радови за прву фазу изградње улице, који су повјерени локалној фирми „Геокоп“, а у вриједности од око 147.700 КМ. Првом фазом обухваћено је чишћење, те грађевинска фаза са изградњом пута и постављањем  подземних инсталација, док је другом фазом предвиђено постављање тротоара и расвјете – казали су у одјељењу додајући да је друга фаза радова била дио Приједлога плана капиталних улагања за ову годину, али да се није нашла у коначно усвојеном плану.

Related posts

Концерт етно – групе „Траг“ на поклон вјерницима

admin

ПРЕПОРУКЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ КЛИМА УРЕЂАЈА

admin

ДЕРВЕНТСКИ КОШАРКАШИ ПОБЈЕДНИЦИ У ТРИ КАТЕГОРИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još