ИЗДВОЈЕНОНовости

АСФАЛТИРАН ПУТ У МАЛОЈ СОЧАНИЦИ

Начелник општине Милорад Симић данас је у присуству сарадника и великог броја мјештана Мале Сочанице oтворио још једну асфалтирану дионицу на путном правцу Радановићи – Ћорићи.

Наиме, асфалтирано је још 280 метара од укупно километар и по, што је раније урађено. Мјештанин и главни иницијатор изградње пута у овом селу Саво Ерић казао је да се ради о путном правцу од великог значаја.
– У име свих мјештана могу да изразим задовољство и ријечи хвале, јер овај пут нам много значи. Ријеч је о путу који води према ауто – путу „9. јануар“. У ових 17 домаћинстава било је пуно подмлатка, мада су неки већ одселили у град. Ми граничимо са добојском општином, а од Дервенте смо удаљени двадесетак километара – рекао је Ерић изразивши захвалност локалној управи на челу са начелником Симићем.
Такодје, он је додао да је пут асфалтиран у четири – пет етапа, те да је новац обезбиједила локална управа.
– Данас је лијепо бити становником Мале Сочанице. Лијепо је бити и у сваком другом мјесту, гдје се уради нешто овако скромно, али са пуно љубави. Ово је примјер како се посао може завршити кроз неколико етапа, с тим да смо овдје имали четири етапе. Укупна дужина износи око километар и по, а уложено је око 150.000 марака. Мала Сочаница је фантастично село на самом југу руралног дијела наше општине. С правом могу да кажем да данас нема „забачених“ крајева, о „забачености“ не можемо говорити јер одавде до Дервенте стиже за двадесетак минута вожње – истакао је Симић.
Свечаности је присуствовао и народни посланик Игор Жунић.

Related posts

У току пријаве за трећу дозу вакцине

admin

ГРИП И ВИРУСИ НЕ ЈЕЊАВАЈУ

admin

ЗАРАЖЕНО ЈОШ ДВОЈЕ, ПРИВАТНО ОКУПЉАЊЕ НОВИ КЛАСТЕР

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još