Друштво

Без нових уписаних ђака у другом јулском уписном року

Средњошколски центар „Михајло Пупин“ објавио је данас резултате уписа послије другог јулског уписног рока, а током којег се није пријавио ниједан ученик, те су непопуњена остала два одјељења и то гимназија рачунарско – информатичког смјера и комбинованом одјељењу електричар – електроинсталатер/аутоелектричар.

У СШЦ „Михајло Пупин“ истичу да план није испуњен у само два одјељења.

– Уписано је комплетно одјељење гимназије општег смјера, одјељење техничара мехатронике и одјељење техничара информационих технологија, а уписано је и једно одјељење гимназије рачунарско – информатичког смјера, у којем су остала два мјеста упражњена, те комбиновано одјељење електричар – електроинсталатер/аутоелектричар, гдје је у занимање електричар/електроинсталатер уписано десет, а у занимање аутоелектричар шест ученика – казали су из школе додавши да је за непопуњена одјељења затражена сагласност Министарства просвјете и културе РС.

– Вјерујемо да ће упис бити одобрен, јер је задовољен број од 16 ученика – рекли су из ове средњошколске установе.

Related posts

ФЕСТИВАЛ ХУМОРА 17. МАЈА

admin

Зимска опрема скупља за десет одсто

admin

Богојављење уз молитве и освештање водице

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još