РС-РЕГИЈА

БЕНЕДИ ЂУКАНОВИЋ СЕ ПРЕДАО, ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК ПРИВОЂЕЊА (ВИДЕО)

Бенеди Ђукановић, осумњичени за убиство Славише Крунића, који се синоћ око 22 часа предао сарајевској полицији, предат је ноћас под наздор МУП-у Републике Српске, потврђено је за федералне медије из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево.

Ђукановић је био у бјекству од 22. априла када су у Гламочанима, код Лакташа, убијени Славиша Крунић и Жарко Павловић. У пуцњави је убијен нападач Жељко Ковачевић.

Ђукановић је посљедњи пут виђен у ноћи убиства Крунића када га је полиција зауставила у Дервенти током рутинске контроле у бијелом „голфу 7“ и пустила јер тада још није била расписана потјерница за њим.

Његовом саучеснику Емилију Балди раније је одређен једномјесечни притвор. За убиство Крунића и његовог тјелохранитеља Жарка Павловића тренутно се као директни извршиоци сумњиче Ђукановић и Жељко Ковачевић који је убијен кобне ноћи.

Обдукцијом је утврђено да је у Крунићеву главу испуцано више метака, док је Павловић задобио повреде у грудном кошу. Нападач Ковачевић задобио је повреде стомака.

У оквиру истраге ухапшен је радник фирме „Сектор секјурити“ Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилију Балди.

http://www.rtrs.tv

 

Related posts

На данашњи дан формирана Војска Републике Српске

admin

ПОЧЕЛО УСЕЉАВАЊЕ СТУДЕНAТА У ПАВИЉОН ЈЕДАН

admin

ЖУНИЋ: О ОДГОВОРУ НА ДЕКЛАРАЦИЈУ СДА ПОСТИЋИ СРПСКО ЈЕДИНСТВО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još