Спорт

„БОРАЦ“ ПАУЗУ ИСКОРИСТИО ЗА УРЕЂЕЊЕ ИГРАЛИШТА

Забрану такмичења и тренирања, усљед опасности од ширења вируса корона челници Фудбалског клуба „Борац“ из Босанских Лужана искористили да побољшају инфраструктуру, па је у међувремену уређено игралиште.

– Циљ нам је такмичење у вишем рангу, али прво морамо да испоштујемо одређене стандарде. То је био разлог да уредимо терен, свлачионице и трибине које имају капацитет од 300 мјеста – рекао је секретар клуба Ведран Плавшић додајући да рефлектора има довољно да би се одржавали вечерњи тренинзи, али да им недостаје још неколико да би могли и утакмице заказивати у вечерњим терминима.

Плавшић је такође навео да очекује да до краја године буду наткривене трибине, чиме би били испуњени услови да „Борац“ заигра у Регионалној лиги Републике Српске.

Обнову терена у Босанским Лужанима помогли су раније Влада РС и Општинска управа Дервента, са око 56.000 марака.

Циљ Регионална лига

У тренутку када су прекинута сва такмичења под окриљем Фудбалског савеза Српске ФК „Борац“ из Босанских Лужана је заустављен на трећој позицији Подручне фудбалске лиге Добој, одмах иза „Борца“ из Осиње.

– Имајући у виду да се врши реорганизација у скоро свим лигама, можда добијемо шансу да заиграмо у Регионалној лиги – оптимистичан је Плавшић и додаје да ће играчи спремно дочекати све одлуке с обзиром да су са тренинзима почели 18. марта.

Related posts

Прегршт медаља и улазнице за престижне смотре

admin

Кадети „Текстилца“ понос Дервенте

admin

Најмлађим атлетичарима сребро и бронза

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još