Спорт

БОЈАНИЋ ДЕВЕТИ НА „ЈАХОРИНА УЛТРА ТРЕЈЛУ“

Дервенћанин Стефан Бојанић за 15 часова 23 минуте и 38 секунди истрчао је 88 километара „Јахорина ултра трејла“, те се нашао на деветом мјесту.

Међународна трка окупила је протеклог викенда на олимпијској љепотици више од 200 учесника у четири категорије, а Бојанић је успио да се пласира у топ десет такмичара.

– Иако је трка била веома захтјевна, са више од 2.800 успона, успио сам да је пређем за 15.23 часова и пласирам се међу првих десет такмичара, освојивши четири ИТРА бода. Ово је моја прва трка и уз подршку компаније „Гатарић“ хуманитарног је карактера – рекао је Бојанић који је припадник Оружаних снага БиХ у дервентској касарни „Здравко Челар“.

– Ово је тек почетак и планирам да у новембру учествујем на трци у Билећи – казао је Бојанић цитирајући ултрамаратонца Јовицу Спајића: „Ми не трчимо брзо, ми желимо да стигнемо далеко“.

Стаза „Ултра трејла“ кружна је рута која повезује четири планине Сарајевско-романијске регије, односно Јахорину, Равну планину, Романију и Требевић.

Related posts

ПОРАЗ ОСИЊАНА И ТРИЈУМФ ЛУЖАНЧАНА

admin

ПОПУЊЕНЕ „ВРУЋЕ“ ФОТЕЉЕ У „ТЕКСТИЛЦУ“

admin

УБЈЕДЉИВ ПОРАЗ У ВИСОКОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još