Друштво

Вашарски куп и фишијада у недјељу

Традиционално екипно такмичење спортских риболоваца у дисциплини лов рибе удицом на пловак, те припремање рибље чорбе и Меморијални куп „Станко Марјановић“ у организацији Спортско – риболовног друштва „Укрина“ биће одржани у недјељу, 28. августа.

Ове манифестације, које се одржавају поводом Велике Госпојине, Дана града, те Вашара и ове године окупиће сениоре и сениорке у лову рибе удицом на пловак на стази у Трстенцима, те сладокусце у припреми рибље чорбе.

– Такмичење ће бити одржано у категорији сениора и сениорки у екипној конкуренцији на ријеци Сави, а екипу сваког друштва чиниће три представника, док ће у припремању рибље чорбе свако друштво представљати по два члана. За сваку екипу биће обезбијеђено по два килограма рибе, дрва и вода, док остале потрепштине обезбјеђују сами такмичари – рекли су из СРД-а „Укрина“ додавши да је окупљање екипа за такмичење планирано од седам часова, односно од десет за припремање рибље чорбе.

– Као и до сад, очекујемо добар одзив екипа, а све учеснике молимо да своје учешће пријаве на број телефона 053/334-177, најкасније до четвртка, 25. августа – казали су организатори.

Related posts

Повољнији одмор у Српској до краја октобра

admin

ПОДСТРЕК ПОЉОПРИВРЕДИ ВЕЋИ ОД 300.000 КМ

admin

У ТОКУ ЗАМЈЕНА КРОВА НА СТРУЧНОЈ ШКОЛИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još