Друштво

ВЕЋИ БРОЈ НАСЕЉА СУТРА БЕЗ СТРУЈЕ

Редовно одржавање опреме и сутра ће без струје оставити више насеља, саопштено је из „Електро Добоја“, Радна јединица Дервента.

– У периоду од девет до 11 часова без струје ће бити Куљеновци, Агићи, Мишковци, Дервентски луг и Турски лужани. Насеља која ће краткотрајно бити искључена са електро – мреже да би се прешло на други начин напајања, и то од девет до 9.15 и 11 до 11.15 су Рапћани, Доњи Детлак, Барбариште,Турски Календеровци, Календеровци, Горњи Детлак и Дријен – навели су из електродистрибуције.

Планирани ремонт искључиће сутра струју и за „Нову Механику“, „Металтехнологију“ и „Технорад“ и то у периоду од девет до 14 часова.

– Без струје ће сутра бити и Мала Сочаница, Мишинци и Велики Прњавор од десет до 14.30 часова. Краткотрајно ће без струје бити и потрошачи на подручју Велике Сочанице, дијела Мале Сочанице и Мишинаца, заселак Чорићи, Ерићи, Топаловићи, Радановићи, Брдо Савића и Кузманчани од десет до 10.15 и од 14.30 до 14.45  часова – саопштено је из електродистрибуције.

Related posts

Цијене диктирају дужину јесење бразде

admin

Завршен и трећи циклус обуке кандидата

admin

ГИМНАЗИЈАЦИ ОСНОВЦИМА ПОКЛОНИЛИ ПРЕДСТАВУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još