ИЗДВОЈЕНОНовости

Влада одобрила 400.000 КМ за завршетак Партизановог игралишта

Влада Републике Српске на прошлој сједници донијела је одлуку о одобравању 400.000 КМ за наставак изградње Партизановог игралишта у Дервенти. Хвала на подршци.

Објавио је ово на свом „фејсбук“ профилу шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић додајући да ће одобрена средства бити довољна за завршетак пројекта.

– То ће бити довољно за наткривање, трибине, расвјету и све што је планирано. Град ће добити функционалан терен, не само за спорт него и за концерте и различите манифестације. Надам се да ћемо на том простору још изградити теретану, а током зиме формирати клизалиште – написао је Жунић додавши да слиједе и нови пројекти.

– Идемо даље, у нове пројекте. Треба радити и борити се за град. Идемо у борбу за петљу на ауто – путу, за израду пројекта брзе цесте Поље – Подновље, за обезбјеђење средстава за канализацију у Лугу, реконструкцију ОШ „Никола Тесла“, проширење/изградњу вртића. За то нам треба подршка од виших нивоа власти. За реконструкцију осињског пута, реконструкцију градских улица, град има самосталног капацитета – навео је Жунић.

Реконструкција некадашњег рукометног игралишта која је започела, подразумијева изградњу мултифункционалног простора прилагођеног за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште.

Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

Престаје ванредна ситуација
због корона вируса

Derventski List

Даривање крви 17. децембра

admin

Вјечно поштовати
изгубљена 43 живота

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još