Новости

Вјерујем да ће Дервентски лист
доживјети још много јубилеја

– Откад знам за себе, знам и за Дервентски лист и то је некако постало дио мене, дио мог амбијента, дио средине у којој сам одрастао и формирао се као личност.

Ми Дервенћани, то су примијетили и људи из других средина, волимо и поштујемо све, али страственије и са више жара волимо све што је дервентско. Тако и Дервентски лист подржавамо, волимо и цијенимо и, сигуран сам, то није само моје мишљење, него мишљење већине становника Дервенте.

Сви смо ми свјесни да, у посљедње вријеме, примат у класичном информисању јавности, дакле у објављивању вијести, преузимају другачији медији, они који до конзумената вијести долазе брже. И поред тога, Дервентски лист има своје мјесто, има своје поштоваоце и читаоце, а посебно, има улогу дервентског хроничара. Многих ствари, које су пале у заборав, нема нигдје друго, него на страницама овог листа, за многе људе и догађаје не би се никад чуло и знало, много би тога прошло незапажено, да није било Дервентског листа.

И због свега тога, али и због чињенице да статус града који Дервента носи, подразумијева и то да становницима на располагању буду многе институције, између осталих и оне које се баве информисањем, вјерујем да ће Дервентски лист доживјети још много јубилеја.

Издавачу, редакцији и уредништву честитам 110. годишњицу од изласка првог броја листа, уз жељу да наставе да буду дио позитивне дервентске стварности – навео је у честитајући Дервентском листу јубилеј предсједник Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини РС Игор Жунић.

Related posts

Приједлог закона о граду Дервента 9. фебруара пред посланицима НСРС

admin

Измјене у режиму саобраћаја због рушења Бокурове куће

admin

Срећна 2024. година!

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još