ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДАМЕ ЗА 8. МАРТ ОЧЕКУЈЕ ДОБАР ПРОВОД

Међународни дан жена прилика је за излазак и дружење, како за жене, тако и за њихове јаче половине, а дервентски угоститељи потрудили су се да осмисле богату осмомартовску понуду за свачији џеп.

У зависности да ли сте љубитељ вечере у свечанијој атмосфери, музике „уживо“ или ноћних клубова, у нашем граду засигурно можете да пронађете мјесто на којем ћете се уз добро друштво, храну и пиће провеселити за 8. март.

Све оне који се одлуче да овај празник прославе у хотелу „Бисер“, забављаће „Калипсо бенд“, а резервација која укључује вечеру кошта 25 марака.

– Друга понуда је вечера уз неограничену конзумацију пића, а резервација за ову варијанту кошта 35 КМ. Гостима ће бити понуђене три врсте менија – казали су у „Бисеру“.

Прослава Међународног дана жена организована је и у свадбеном салону „Марко Поло“, гдје ће по цијени од 40 КМ гостима на располагању богат шведски сто, те велик избор алкохолних и безалкохолних пића. Забаву ће употпунити оркестар „Трећа смјена“, а у цијену резервације укључена је и томбола, у којој учествују сви гости.

Иако је улаз слободан, добра забава неће изостати ни у пријатном амбијенту ресторана „Еден“, гдје ће госте забављати „ДД бенд“. Уколико се ради о већем друштву, у „Едену“ су рекли да је потребно резервисати мјеста. Добар провод загарантован је и у мултимедијалном салону „Премиум“, гдје ће у суботу, 9. марта, наступити Јован Перишић. У резервацију, која кошта 50 марака, укључена је вечера и неограничена конзумација пића. До сада је у овом салону резервисано око 400 мјеста, а мјеста има за још 200 гостију.

У мотелу „Бабино Брдо“ госте ће за 8. март забављати бенд „Свилен конац“.

Иако још није одучила у којем локалу ће прославити 8. март, Дервенћанка Маја В. каже да је понуда заиста прилагођена различитим афинитетима и материјалним могућностима.

– Ипак, за мене је пресудно друштво са којим ћу обиљежити овај дан. Вјероватно ћемо изабрати неку варијанту са музиком и вечером – казала је она.

Related posts

Из Дервенте испаљено 13 противградних ракета

admin

Усвојен потпуно измијењен капитални буџет

admin

Дервентски малишани уживаће у плесним активностима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još